OM OSS

tidermans måleri AB

Vi är ett stolt familjeägt måleriföretag som grundades 1992 och ombildades till aktiebolag 2012. Vår huvudsakliga affärsidé är kompletta måleriuppdrag där vi utför alla typer av jobb inom yrket. Hög kvalité, god service och kundnöjdhet är våra ledstjärnor.

Våra uppdragsgivare är fastighetsägare, bygg- företag, och förvaltare i hela Storstockholm. Inga jobb är för svåra eller för små för oss och som familjeföretag så lägger vi alltid stort engagemang i alla våra uppdrag. Vår målsättning och ambition är att företaget ska växa, men i en takt som inte får inverka på kvalitén och känslan av familje- företag.

Jämställdhet i fokus

Vi tror på att jämställdhet skapar en bättre arbets- plats och resultat för slutkunden. Vi arbetar därför aktivt med 50/50 policy vid rekrytering.

Kvalitét och kundnöjdhet

En nyckelfaktor för vår framgång är hög kvalité, personlig service och att vi alltid sätter kunden i centrum. Alla våra jobb utförs av våra yrkeskunniga målare med ambitionen att nå högsta möjliga kvalité. Under uppdragen har vi alltid en personlig, öppen och transparent dialog, detta gäller hela projektets utförande samt garantitid. Det är väldigt viktigt för oss för att våra kunder ska känna sig informerade, delaktiga och trygga.

Vi tror på kompetensutveckling och är medlem
i Svenska Målareförbundet. Vår personal vidare- utbildas därför fortlöpande, både inom special- områden samt kontinuerligt inom branschtrender för att vara uppdaterade med det senaste i branschen.

Vi använder miljövänliga färger från Alcro, den tillverkare som tilldelats est EU-blommor av svens- ka SIS miljömärkning. Kriterierna för miljömärk- ning av färg omfattar bland annat krav på att råvaran framställs på ett miljöanpassat sätt.

Många av Alcros färger rekommenderas också av Astma- & Allergiförbundet. Sammantaget har Alcro-Beckers est miljömärkta färgprodukter
i Europa.

Nordisk Branschgaranti

Nordisk Branschgaranti är en företagsoberoende funktionsgaranti. De anslutna måleriföretagen har gjort en kvalitetssatsning genom att utbilda sin personal på de garanterade målningssystemen.

Hos Tidermans Måleri AB och färgtillverkarna Alcro och Beckers garanteras ni som kunder en kvalitetsprodukt som inte kommer att förorsaka er som fastighetsägare några kostnader beroende på fel i material eller utförande under garantitiden.

Hos Tidermans Måleri AB får du alltid högsta tänkbara kvalité och personlig service.